Bornova Anadolu Lisesi öğrencileri ilk dalışlarını yaptı

Bornova Anadolu Lisesi (BAL) bünyesinde kurulmuş olan Sualtı ve Denizcilik Kulübü öğrencileri balıkadam olabilmek için almış oldukları teorik derslerinin ardından ilk dalışlarını 25 Mayıs 2018 tarihinde Sermed Akgün Olimpik havuzunda gerçekleştirmişlerdir. Kulüp yöneticisi danışman öğretmenleri Güneş YÜCEL ve Su Ürünleri Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. İlker AYDIN liderliğinde ilk dalışlarını başarıyla tamamlamışlardır. BAL öğrencilerinde Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi farkındalığı oluşturulmaya çalışılmış ve önümüzdeki yıllarda da faaliyetin devam etmesi için gerekli bağlantılar sağlanmıştır. Faaliyetin gerçekleşmesi için gerekli olan malzemelerin temin edildiği Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu (UDMYO) ve Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi (SAUM) müdürü Sayın Doç. Dr. F. Ozan DÜZBASTILAR’ a katkıları geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.