disiliskiler-header

Misyon

• Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nin uluslararası düzeyde tanınırlığını ve uluslararası eğitim ve araştırma kuruluşlarıyla mevcut işbirliğini sürdürüp geliştirerek; Öğrenci ve öğretim üyesi tabanlı uluslararası ilişkileri planlamak ve gerçekleştirmek.
  • Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nin mevcut uluslararası bağlantılarını korumak ve geliştirmektir.
  • Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nin Rektörlük Dış İlişkiler ve AB şube müdürlüğünde temsil edilmesidir.

Vizyon

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ni uluslararası platformda tanıtan, ulusal ve uluslararası programlarına katılımda temsil eden ve bünyesindeki ulusal (Farabi), uluslararası (AB: Erasmus+ ve AB dışı Mevlana) program koordinatörleri aracılığı ile öğretim üyesi ve öğrencileri için bilgi ve destek vermek. Yurt dışında bu programları kullanarak eğitim gören öğrencilerimizin her an yanında olmaktır.

Komisyon Üyeleri ve Görev Dağılımları

Komisyon bünyesinde 13 akademik personel görev almaktadır. Komisyon Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığını, Ege Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler ve AB şube Müdürlüğü'nde temsil eden program koordinatörleri ve komisyon üyelerinden oluşmaktadır. Genç dinamik bir yapıya sahip olan komisyon Su Ürünleri Fakültemizin temsil anlamında uluslararası yüzüdür.

İlgili programlardan sorumlu komisyon üyelerini görmek için alttaki sekmelere tıklayınız.

Komisyon Üyeleri

Doç.Dr. M. Tolga DİNÇER (Başkan)
Prof.Dr. Aynur LÖK
Prof.Dr. Cüneyt SÜZER