ogrencietkinlikler-header

Fakültemiz ikinci sınıf öğrencilerine, Canlı Yem Üretim Teknikleri Dersi kapsamında, 28 Mart 2018 tarihinde Pınar Deniz Ürünleri-Çamlı Yem (Çeşme) Kuluçkahanesine teknik gezi düzenlenmiştir. Doç. Dr. Serpil Serdar koordinatörlüğünde düzenlenen geziye, Araş. Gör. Pınar Şirin’de katılım sağlamıştır. Öğrenciler özellikle ticari boyutta fitoplankton ve zooplankton üretim aşamalarını inceleyerek derste aldıkları bilgileri pekiştirmişlerdir. Ayrıca deniz balıkları kuluçkahane sistemi, anaç balıklar ve çipura ve levrek yetiştiriciliği hakkında genel bilgi edinmişlerdir.
Tesise gidiş için ulaşımı sağlayan Üniversitemize ve tesisteki misafirperverliğinden dolayı Pınar Deniz Ürünlerine teşekkür ederiz.

Etkinlik Takvimi

Pzt Sal Çrş Prş Cu Cts Pz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30