ogrencietkinlikler-header

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıtlanan yeni öğrencilerimiz için, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Dekanlığımız tarafından Oryantasyon Eğitimi düzenlemiştir. Bu amaçla, 21 Eylül 2017 Perşembe günü, HOMA Araştırma ve Uygulama Dalyanına; 22 Eylül 2017 Cuma günü Urla Yerleşkesine gidilmiştir.
21 Eylül 2017’de, fakültemiz Binbir Gıda Konferans Salonu’nda toplanan öğrencilerimizle ilk tanışma konuşmasını yapan, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Uğur SUNLU’dan sonra, SÜTAG Başkanı Doç.Dr. Seray YILDIZ, “Su Ürünleri Mühendisliği” konusunda öğrencilerimize bir sunum yapmıştır. Bilgilendirmenin ardından, öğrencilerimiz HOMA Dalyanı’na götürülerek dalyanın çalışma prensipleri ve özellikleri anlatılıp, çevre tanıtımı yapılmıştır.

22 Eylül 2017’de Urla Yerleşkemize gidilmiş, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Halil ŞEN tarafından Urla’daki imkânlar hakkında bilgi verildikten sonra, öğrenciler gezdirilmiştir. Öğrencilerimize EGESÜF Araştırma ve Uygulama teknesiyle kısa bir yolculuk yaptırılarak arazi çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Oryantasyon Eğitimi’nde emeği geçen Doç.Dr. Seray YILDIZ, Yrd.Doç.Dr. Levent YURGA, Araş.Gör.Dr. Burcu TAYLAN, Doç.Dr. Tolga DİNÇER ve Prof.Dr. Cüneyt SUZER ile görevli personelimize, ayrıca ulaşım konusunda yardımcı olan rektörlüğümüze teşekkür ederiz.

Oryantasyon Eğitimine Katılan Öğrencilerimiz: Adnan Selçuk Odabaşı, Ali Delen, Ali Koray Şişman Asena Şeyma Yılmaz, Aylin Yıldırım, Berk Sucukçu, Betül Furat, Didem Dinsever, Durmuş Ali Kılıçarslan, Ece Özal, Emre Canyurt, Erdinç Ata Şener, Figen Su Duran, Furkan Yağmuroğlu, Hakan Yokuva, Kâmil Berk Öngel, Mehmet Çağlar, Muhammet Fidan, Mustafa Özdemir, Mustafa Terzioğlu, Necati Fatih Barış, Necip Berk Şahinkaya, Özlem Çertmek, Semia Tekin, Simge Koca, Şerife İlâyda Genç, Tuğrulhan Aynacı, Ümit Can Yıldıran, Yağmur Öztoprak, Yunus Durmaz ve Zülfü Baran Şelem.