ogrenciisleri-header

Fakültemiz öğrencilerinden 3. ve 4. Sınıflarında olup staj yapacak olan öğrencilerden istenecek belgeler ile gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir. Tüm öğrenciler bu belgeleri tamamlayıp teslim etmek ve gerekli şartlara uymakla yükümlüdür.

Staj İçin İstenilen Belgeler

1) 2 adet orijinal vesikalık resim. (Yeni çektirilmiş olacak renkli fotokopi olmayacak.)
2) 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi. (Nüfus cüzdanı sureti ya da herhangi bir başka belge kabul edilmeyecek.)
3) 2 adet öğrenci kimliğinin fotokopisi. (Öğrenci belgesi ya da herhangi başka bir belge kabul edilmeyecek.)
4) 2 adet Staj Sözleşmesi. (Öğrenci İşleri'nden temin edilecek)
5) 2 adet Sosyal Güvenlik Bildirimi

İndirilebilir Belgeler

İşletme Staj Onay Formu

Sosyal Güvenlik Bildirimi

Staj Defteri (Türkçe)

Staj Defteri (İngilizce)

Staj İçin Gerekli Şartlar

1. Öğrenciler, Fakültemizin internet sayfasından alacakları 2 adet öğrenci staj onay formunun çıktısını eksiksiz olarak doldurup, staj yapacakları kurum ya da şirkete kaşeletip imzalattırdıktan sonra, ekte istenilen belgeler ile birlikte öğrenci staj onay formunun ikisini de eksiksiz olarak aşağıda belirtilen tarihlere kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edeceklerdir. (Teslim edilecek staj onay formu 2 adet olacaktır.)
  2. Öğrenciler Fakültemizin internet sayfasından alacakları 2 adet Sosyal Güvenlik Bildiriminin çıktısını eksiksiz olarak doldurup aşağıda belirtilen tarihlere kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edeceklerdir.
  3. Öğrenciler staj evraklarını eksiksiz olarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim ettikten sonra SGK girişleri yapılacağından dolayı hiçbir şekilde staj yapılacak tarihler, staj yapılacak yerler değiştirilemeyecektir.
  4. Öğrenciler staj evraklarını eksiksiz olarak doldurmakla yükümlü olduklarından dolayı evraklarda hata ya da eksiklik bulunması halinde stajlar geçersiz sayılacak iptal edilecektir.
  5. Öğrenciler stajlarını belirtilen gruplarda ve belirtilen tarihler arasında staja aynı gün başlayıp aynı gün bitirecek ve toplam staj süresi 25 iş günü olacaktır. İş günü hesabıyla (Pazartesiden, Cumaya kadar Cumartesi-Pazar, bayram ve resmi tatiller hariç) yapacak, Yaz ve kış stajlarının toplamı 25 iş günü olacaktır. Öğrenciler stajı kış stajı ve yaz stajı olarak iki devrede yapabilecekleri gibi sadece yaz stajı (25 gün) olarak yapabileceklerdir.
  6. Staj sınavı Mart, Nisan, Ağustos, Ekim ve Kasım aylarında olmak üzere yılda 5 defa yapılacaktır. Öğrenciler kendilerine uygun olan tarihte sınava gireceklerdir. Belirtilen tarihler dışında ektsra sınav yapılmayacaktır.
  7. Staj (SGK girişleri yapılması için) hakkında bilgi Fakültemiz Muhasebe bürosundan alınabilir.
  8. Öğrencilerin staj yapabilecekleri dönem ve tarihler her öğretim yılı başında belirlenecektir.
  9. Staj yapılabilecek kuruluşlar fakülte müfredatı doğrultusunda faaliyet gösteren, uygulamalar yapan yerlerden seçilir.

Kış Stajı

Staj Tarihleri (10 iş günü) :  29 Ocak - 9 Şubat 2018