ogrenciisleri-header

Fakültemiz öğrencilerinden 3. ve 4. Sınıflarında olup staj yapacak olan öğrencilerden istenecek belgeler ile gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir. Tüm öğrenciler bu belgeleri tamamlayıp teslim etmek ve gerekli şartlara uymakla yükümlüdür.

İndirilebilir Belgeler

İşletme Stajyer Talep Formu

Staj Sözleşmesi (15 gün)

Staj Sözleşmesi (25 gün)

Staj Defteri (Türkçe)

Staj Defteri (İngilizce)

Staj Başvuru ve Değerlendirme Süreçleri

1. Fakültemizin 3. Sınıf veya 4. Sınıf öğrencisi olmak.

2. Staja başlamadan önce öğrencinin hazırlaması gereken evraklar;

• Öğrencinin staj yapacağı işletmeyi ilan edilen tarihler arasında belirlemesi gerekmektedir (Staj yapılacak olan yerler; http://egefish.ege.edu.tr/tr/ogrenci/ogrenciisleri/ogrstaj
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)
  • Öğrenci kimliği fotokopisi (2 adet)
  • Fotoğraf (2 adet)
  • Staj sözleşmesinin internet sayfamızdan temin edilmesi (Staj Sözleşmesi-15 gün, Staj Sözleşmesi-25 gün), (2 adet, işletme talep etmesi durumunda 3 adet)
  • Staj yapılacak işletmenin staj başvuru evrakında resmi kaşe ve imzasının yanısıra, staj yapılacak işletmede staj yetkilisinin adı ve soyadı ve imzasının eksiksiz olarak, staj başvurusunda yer alması gerekmektedir.

3. Staj Komisyon toplantısından sonra başvuruların değerlendirme sonuçları internetten duyurulacaktır.

4. Başvurusu olumlu sonuçlanan öğrencilerin yapması gerekenler;

• Staj başlangıç gününden bir önceki hafta muhasebe bürosuna gitmesi,
  • Staj sigorta girişini yaptırması,
  • İşletmeye götürmek üzere SGK işe giriş bildirgesini düzenletmesi zorunludur.

5. Staj bittikten sonra Öğrenci İşleri Şefliğine teslim edilecek evraklar ve yapılacak işlemler;

• Staj defteri ön sayfa mutlaka imza ve kaşeli olmalı,
  • Doldurulan tüm sayfalar imzalı olmalı,
  • Öğrenci Staj Raporunu öğrenci doldurmalı,
  • Staj defterini öğrenci işleri şefliğine imza karşılığı teslim etmeli,
  • Staj değerlendirme formunun işletme tarafından doldurularak öğrenci işleri şefliğine teslim etmesi gerekmektedir.

6. Staj bittikten sonra Muhasebe Bürosu'na teslim edilecek evraklar ve yapılacak işlemler;

• Staj devam çizelgesi imzalı olması,
  • Stajyer maaşına ait banka dekontunu Muhasebeye teslim etmesi gerekmektedir.

7. İlan edilen tarihte staj sınavının yapılması

8. Staj sonuçlarının ilan edilmesi