İç Sularda Sportif Balıkçılık dersi uygulama gezisi

18 Nisan 2019 tarihinde Gölmarmara Gölü’ne (Gölmarmara-Manisa) ve 25 Nisan 2019 tarihinde Gölcük Gölü’ne (Ödemiş-Bozdağ), fakültemiz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ali İLHAN ve Doç.Dr. Esat Tarık TOPKARA tarafından 2. sınıf öğrencilerimize “İÇ SULARDA SPORTİF BALIKÇILIK” dersi kapsamında uygulama gezileri düzenlenmiştir. Öğrencilerimize iç sularda balık avlama yöntemleri, hedef balık türlerine göre kullanılması gereken avlanma teknikleri, sportif avcılıkta güvenlik, sürdürülebilir amatör balıkçılık ve bilinçli avcılık konularında uygulamalı eğitimler verilmiştir. Konu ile ilgili gerekli bakanlık izinleri alınmış ve sorumlu Jandarma birimlerine bilgi verilmiş olup, yakalanan balıklar doğaya tekrar iade edilmiştir.İlgili Öğretim Üyelerimize teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimize başarılar dileriz.