Erasmus + Programı kapsamında Fakültemize ziyaret

“ Act Responsible,Think Sustainable “ projesi kapsamında  Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri ile İspanya, İtalya, Portekiz, Almanya ve Macaristan’dan gelen öğrenci ve öğretmenler Fakültemizi ziyaret etti.
Erasmus programı kapsamında, İspanya, İtalya, Portekiz, Almanya ve Macaristan’dan gelen 17’si öğrenci (12 -17 yaş), 16’sı öğretmenden oluşan 33 yabancı misafir ile birlikte İzmir Bahçeşehir Koleji’nden gelen 12’si öğrenci 3’ü öğretmen olmak üzere toplam 48 misafirimizi Fakültemizde ağırladık. Orhan Kılıç Salonunda yaklaşık 90 dakika süren “Marine Life and Species” başlıklı sunum sonrası, Bentoloji laboratuvarında sergilenen kurutulmuş ve korunmuş deniz canlıları sergisini gezdirip, canlılar hakkında bilgiler verilmiştir. Yetiştiricilik Bölümü Plankton Kültürü Laboratuvarı ile Akvaryum Ünitesi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirlerimiz “Ege Gastronomi Zirvesi 22”ye katıldıktan sonra Dekanlık binamızda bulunan “Su Ürünleri İşleme Teknolojisi  Laboratuvar” ile “Islah ve Moleküler Genetik Laboratuvarlar”ımızı ziyaret etmişlerdir.