Fakültemizden Bir Tübitak 4004 projesi daha…

Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Necdet Budak “Mavi Tarım, Yeşil Gelecek” projesi eğitim aktivitemizi ziyaret etti. 14 devlet okulumuzdaki lise öğrencilerimiz in katıldığı aktivite ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Üniversitemizin öğrenci odaklı eğitimine vurgu yapan Sayın Rektörümüz Prof.  Dr. Necdet Budak’a destekleri için şükranlarımız sunarız.
Su Ürünleri Fakültemiz Koordinatörlüğünde ve  Öğr. Üyemiz Doç. Dr. Mustafa Tolga Tolon'un yürütücülüğündeki "Su Ürünleri Kaşifleri" projesi, @Tubitak 4004  programı kapsamındaki eğitimler “Mavi Tarım, Yeşil Gelecek" olan proje kapsamında İzmir'de bulunan 14 devlet okulumuzdaki lise öğrencilerimize su ürünleri ile ilgili eğitim verilmesini sağlayan değerli projede emeği geçen hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.