Akuakültür Mühendisliği Dersi Teknik Gezi

2.Sınıf "Akuakültür Mühendisliği Dersi" kapsamında Aquapol Polietilen Üretim San. ve Tic. A.Ş ne ve Akvaplast Plastik ve Den.San. ve Tic. A.Ş'ye teknik gezi düzenlenmiştir.
Aquapol Polietilen Üretim San. ve Tic. A.Ş. düzenlenen gezide şirket sahibi Sayın Bahattin AĞRAĞ  tarafından öğrencilerimize tank ve şamandıra üretimi ile ağ kafes sistemlerinde kullanılan dikme ekipmanlarının üretimi gösterilmiştir.
Akvaplast Plastik ve Den. San. ve Tic. A.Ş. ye düzenlenen gezide ise Fakültemiz 2020 mezunlarından Genel Müdür Sayın Oğuz DAĞDELEN, İhracat Müdürü  Sayın Abdulkadir VERDİL ve İtahalat Müdürü Sayın İhsan Can BİÇERLİ tarafından öğrencilerimize Mooring Sistemler ve Ağ Kafes Sistemleri hakkında sunum yapıldı. Mooring Sistemlerde kullanılan ekipmanların (Tank, Şamandıra, Halat, Ağ, Boru, Çapa) üretimleri gösterildi.
Gezi planlamasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen hocamıza ve degerli sektör temsilcilerimiz tesis sahiplerine teşekkür ederiz.