Ağ Kafes Teknolojisi Ders Teknik Gezisi

Fakültemizin 3. Sınıf öğrencilerine ‘’Ağ Kafes Teknolojisi’’ dersi kapsamında 27.12.2022 tarihinde 2 işletmeye öğretim üyemiz Doç.Dr. Şükrü Yıldırım eşliğinde teknik gezi düzenlenmiştir. İlk olarak EMEL BALIK VE BALIK AĞI A.Ş.’nde ağ kafes sistemlerinde kullanılmak üzere üretilmiş olan ağlar ile ilgili bilgiler aktarılmıştır. İşletme ortakları Sn. Emel Gündemir ve Sn. Mehmet Aksoy’a, Üretim Müdürü Murat Aksoy’a aktarmış oldukları tüm bilgiler ve akademikdeneyimlerden dolayı teşekkür ederiz.
Daha sonra AQUAPOOL POLİETİLEN ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş.’nde ağ kafes sistemlerinde kullanılan dikme ve şamandıra ekipmanlarının hammaddeden üretim aşamasına kadar olan süreci hakkında bilgiler verilmiştir. İşletme sahibi Sn. Bahattin Ağrağ’a ve Üretim Müdürü Sn. Ümit Şen’e aktarmış oldukları deneyimler için  ve akademik personelimize organizasyon için  teşekkür ederiz.