1.Sınıf Oryantasyon Programımız Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Necdet BUDAK'ın Katılımlarıyla Başladı
Fakültemize yeni kayıtlanan  ögrencilerimiz için organize edilen Oryantasyon programımız Sayın Rektörümüz  Prof. Dr. Necdet BUDAK'ın katılımlarıyla sabah oturumu ile başlamıştır.  Sayın Rektörümüz öğrencilerimize  gerçekleştirdiği “Hoş geldiniz” konuşmalarını takiben dereceye giren öğrencilerimize başarı plaketlerini takdim etmiştir. Sayın Dekanımızın  Ege Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtım sunumunu takiben Üniversitemiz birim tanıtımları yapılmıştır. 2 gün sürecek Oryantasyon programımız doğrultusunda öğrencilerimiz öğleden sonra Fakültemiz HOMA Uygulama ve Araştirma Dalyanı ve Kuş Cennetine ziyarette bulunmak için yola çıkmışlardır.Her zaman bizlere destek veren  Sayın Rektörümüz başta olmak üzere oturuma katılan tüm akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.