2024 yılı Ana Tasarım Modeli Lisans Bitirme Tez Projeleri Seminer sunumları tamamlandı
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin edindikleri mühendislik bilgi birikiminin bir  ölçütü olan “Ana Tasarım Modeli” nin Lisans Bitirme Tez Projeleri Seminer sunumları “BİLİM ŞENLİĞİ “ adı altında  büyük bir coşku ile  21,22 ve 23 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşti .
3 gün süren “Bilim Şenliği”  kapsamında 4. Sınıf opsiyon öğrencilerimiz tarafından  43 adet Bitirme Tez Projesi sunumu gercekleştirilmiş bunlardan 2’si Erasmus kapsamında yurt dışında  egitim gören öğrencilerimiz tarafından uzaktan erisim ile gercekleştirilmiştir.  Başarı ile tamamlanmış olan etkinlik için başta Bölüm Başkanlıklarımız olmak üzere , Bölüm seminer komisyonlarımıza, degerlendirici, danışman  veya izleyici olarak destek veren tüm öğretim üyelerimize teşekkürlerimizi sunar,  başarılı sunumları ile Lisans Bitirme Tez projelerinde bir adımı daha tamamlayan sevgili öğrencilerimize başarılarılarının daim olmasını dileriz.