Haziran
29
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin Eğitim - Öğretiminin 40. Yılı etkinlikleri kapsamında ve BM 2022 Balıkçılık ve Su Ürünleri Yılı devamı..
Tubitak MAM Koordinatörlüğünde yürütülen “Yerüstü Sularında Mikroplastikler, Etkileri ve Kontrol Yöntemleri Projesi Çalıstayı” devamı..
YÖK koordinasyonunda Ege Üniversitesi evsahipliğinde düzenlenen Türk - Özbek Teknik Yükseköğretim Kurumları Forumu açılış töreni devamı..
Yetiştiricilik Bölüm Başkanlığımız koordinasyonu ile Fakültemiz Binbir Gıda Konferans salonunda “Balık Cerrahisi” konusunda 06.07.2022 tarihinde devamı..
Su Ürünleri Fakültesi Akran Eğitimi Programı 7. haftasını doldurdu. Bu hafta programımıza Öğr. Gör. Umut Erdem konuk oldu. Sn. Umut Erdem program kapsamında devamı..
Fakültemizde Geleneksel olarak tüm sınıflarımız için düzenlenen “Deniz Uygulama Seferleri-2022” 4. Sınıf öğrencilerimiz ile devamı..
“ Act Responsible,Think Sustainable “ projesi kapsamında Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri ile İspanya, İtalya, Portekiz, Almanya ve devamı..
Ege Üniversitesi Gastronomi Topluluğu koordinasyonunda Fakültemiz Binbirgıda Konferans Salonu ve Su Ürünleri Mutfak Atölyemizde uygulamalı olarak devamı..
Aletli dalma tekniği dersi deniz dalışları 01.06.2022 EGESÜF eğitim ve araştırma gemisi ile Urla Yassıca Ada kıyılarında gerçekleştirilmiştir. 12 öğrencinin devamı..
Üniversitemiz adına Koordinatörlüğü Fakültemiz öğretim üyeleri Doç.Dr. İlker Aydın ve Prof.Dr. Özgür Altan tarafından yapılan Erasmus+ devamı..
Su Ürünleri Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültesi ortaklığında yürütülen“ Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Çürüksüz devamı..
Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ertan Dağlı EGEMATAL 'ın düzenlediği "Mikroskopinin Büyüleyici devamı..
Fakültemiz Avlama ve İşleme Tek. Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. H.Tuncay Kınacıgil hocamızın emeklilik yemeği için 25.05.2022 devamı..
Türkiye'de insan gıdası olarak tüketilmek üzere denizlerde avcılığı yapılan su ürünleri miktarı 2020 yılı verilerine göre 360.000 ton olarak devamı..
Ege Üniversitesi 24. Tanıtım Günleri kapsamında yapılan etkinlikte, Su Ürünleri Fakültemizi tercih etmek isteyen öğrencileri, Dekanlık yönetimi ve devamı..