Sucul İstilacı Türler ve Hayalet Avcılık Farkındalık Etkinliği

Fakültemiz Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü,Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof.Dr.Ali Ulaş ve Prof.Dr .Zafer Tosunoğlu Tarım ve Orman Bakanlığı İzmir il Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 13.08.2024 tarihinde düzenlenen “Sucul istilacı Türler ve Hayalet Avcılık Farkındalık etkinlikleri toplantısında Hayalet avcılık ve istilacı türlerle ilgili bilgilendirme  sunumu yapmıştır. Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı,izmir Emniyet Müdürlüğü Deniz polisi şubesi,İzmir il jandarma komutanlığı,İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği ve Tarım il Müdürlüğü Balıkçılık ve su ürünleri şube müdürlüğü görevlilerinin katılımları ile gerçekleşen toplantıda bilgi paylaşımında bulunulmuş ortak çalışma platformu oluşturulmuştur.