canlı destek

Su Ürünleri Mühendisi İş İlanı

• AKVATEK SU ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından Fakültemize gönderilen  Su Ürünleri Mühendisi iş ilanı için tıklayınız  (03.10.2022)

• Sagun Grup bünyesinde Karaburun / Çolakburnu mevkiinde bulunan balık çiftliğini sevk ve idare edecek tercihen Orkinos, çipura, levrek çiftliği deneyimli  Su Ürünleri Mühendisine ihtiyaç vardır. Başvurusayfası için tıklayınız   (26/09/2022)
  • ANIL DENİZ ÜRÜNLERİ TUR.VE GIDA İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. tarafından Fakültemize gönderilen Su Ürünleri Mühendisi iş gücü talep formuna  buradan ulaşabilirsiniz. (02/04/2022)

•    NOORDZEE SU ÜRÜNLERİ İHR.SAN.VE TİC.A.Ş.  tarafından Fakültemize gönderilen  Su Ürünleri Mühendisi iş ilanı için tıklayınız  (04/04/2022)

• ORKİNOS MİLLİ GÖZLEMCİSİ (OMG) İSTİHDAMINA YÖNELİK DUYURU (2022) Için Tıklayınız. (05/04/2022)

• ESPİRİT İNSAN KAYNAKLARI tarafından Fakültemize gönderilen Su Ürünleri Mühendisi İş ilanı için Tıklayınız  (14/04/2022)

• AGROMEY GIDA VE YEM SAN. TİC. A.Ş

Su Ürünleri Mühendisi İş ilanı için Tıklayınız